Biztonság a holnap fenyegetéseivel szemben
Security against the threats of tomorrow

Digitoll Informatikai és Szolgáltató Kft.

1115 Budapest, Bartók Béla út 152/H • Tel.: (+36 1) 4879900
www.digitoll.co.huvsp.digitoll.co.hu

Bejelentkezés

Szeretné virtuális szervereit biztonságban tudni?

Cyberoam Virtual UTM

A Cyberoam virtuális UTM eszközeivel kiemelkedő biztonságot nyújt a virtuális adat tárházak, a „Security-in-a-Box”, szolgáltatók/nagyvállalatok és az „Office-in-a-Box” kialakítások számára. A Cyberoam hardveres UTM eszközeiben elérhető széleskörű biztonsági funkciói megtalálhatóak a Cyberoam virtuális UTM eszközeinél is, így ugyanazt a biztonsági szintet tudják nyújtani, mint hardveres társaik.

A Cyberoam teljes virtuális környezet kialakítására képes a virtuális UTM eszközei, az ezek távoli menedzselésére szolgáló virtuális Cyberoam Central Console és a központi logok gyűjtésére szolgáló virtuális Cyberoam iView segítségével.

Sophos Virtual UTM

A Sophos UTM összes funkciója elérhető virtuális eszközként is, kifejezetten virtualizált környezetbe. A Sophos UTM család teljes körű biztonságot nyújt egyetlen eszközben központosítva a biztonsági funkciókat, platformtól és felhasználói létszámtól függetlenül.

A virtuális eszköz elérhető az összes főbb virtualizációs platformra. A biztonsági funkciók különállóan, lépésenként történő telepíthetőségének köszönhetően rugalmasan lehet áttérni a 100%-ban virtualizált infrastruktúrára.

A központi felügyelethez Önnek csak egy böngészőre van szüksége, és máris kezelheti az integrált biztonsági funkciókat.

ESET szerver védelem

Az ESET File Security több szempontból egyedülálló védelmet kínál Windows/Linux/BSD/Solaris rendszereken. Antivírus motorja a legmagasabb találati arányt, valamint a leggyorsabb keresési sebességet biztosítja. Az ESET File Security fejlett heurisztikai algoritmusok segítségével még az ismeretlen Win32 férgek és trójai programok többségét is felismeri. Beépített tömörítő modulja külső alkalmazás használata nélkül képes kicsomagolni az archivált állományokat.

A virtuális rendszerek, hasonlóan a fizikai környezetben futó operációs rendszerekhez, szintén ki vannak téve a malware támadásoknak, így fontos, hogy ezek védelmét is biztosítsuk. Ezért az ESET File Security telepíthető ilyen típusú rendszerekre is, ezen felül a termék elérhető a Microsoft Azure felhőszolgáltatás biztonsági bővítmények részeként is. A bővítmény segítségével biztonságban tudhatja virtuális rendszereit is a Microsoft Azure környezetben.

További védelem érhető el levelezőszerverekre, átjárókra, csoportmunka szerverekre.